Nasihat Untuk Pembaca

"Jangan membaca blog ini untuk menafikan, mengelirukan atau mempercayai dan menerima bulat, atau mencari buah perbualan dan perbincangan, tetapi bacalah untuk menimbang dan menilai"
(Deliver, be fair, be clean and be transparent and the rakyat will vote for you)

Rabu, 3 April 2013

I've no doubt I'm a winnable candidate - Tarikh Pilihanraya 27 April 2013

I've no doubt I'm a winnable candidate . "Persoalan mengenai 'calon boleh menang' – Sayalah calon yang boleh menang, tiada sangsi lagi,"

Seorang calon Jerantut hari ini berkata beliau sedia menjadi calon sekiranya pengerusi BN Datuk Seri Najib Razak memutuskan bahawa beliau merupakan calon yang layak untuk mewakili parti itu.

"Di negara ini, tiada kerusi yang selamat sekarang. Anda perlu berkorban untuk bertarung di kesemua kerusi.

"Jika ada orang yang mahukan kerusi selamat, cara paling selamat adalah dengan tidak bertanding," katanya.

Bagaimana pula dengan calon-calon yang lain adakah anda juga winnable candidate. Adakah Wan Amizan winnable candidate ? Adakah Dr Shukri winnable candidate ?. Adakah Ahmad Nazlan winnabale candidate ? Adakah Dato Sharif Shamsudin winnable candidate ? Adakah Dato' Ramlan winnable candidate ? Adakah Dr Hamzah winnable candidate ? Adakah Lau Lee winnable candidate ? Adakah Ustaz Zakuan winnable candidate ? Adakah Ustaz Yohanis winnable candidate ? Adakah Cikgu Koh winnaable candidate ? Adakah Rosli winnable candidate ? atau adakah Jamaluddin winnable candidate ?

Terpulang kepada rakayat di Jerantut menilainya . Yang penting kita semua kena mengundi . Harap jemaah tabligh pun keluarlah mengundi .

Tiada ulasan: